El Mencho El Chapo Mexic SUA Virale

Cine este "FANTOMA", barbatul care a urcat pe locul 1 al listei celor mai cautati traficanti din lume! SUA a pus la bataie 10.000.000$ pe capul sau

Joaquin "El Chapo" Guzman a fost condamnat la inchisoare pe viata in Statele Unite.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019, 13:54
Data actualizarii: Luni 18 Februarie 2019, 14:40
Din articol

Americanii l-au condamnat la inchisoare pe viata pe faimosul "El Chapo", fostul lider al cartelului Sinaloa. Acum, acestia vor sa puna mana pe un alt traficant. "El Mencho" este noul numar 1 de pe lista celor mai cautati traficanti!

Pe numele sau Ruben Nemesio Oseguera Cervantes, acesta este un fost politist mexican care a preluat puterea in interiorul cartelurilor. El este poreclit "El Mencho", iar pe capul sau a fost pusa o recompensa de 10.000.000 dolari!

Fost politist, El Mencho a corupt o mare parte a adminstratiei mexicane si a functionarilor sai, ajungand sa castige zeci de milioane de dolari din traficul de cocaina si heroina.

"E ca o fantoma"


Paul Craine, seful DEA, spune despre El Mecho ca "este ca o fantoma". Potrivit acestuia, traficantul este acum "inamicul public numarul 1".

El Mencho a fost politist in Cabo Corrientes si Tomatlan, in statul Jalisco, si a creat cartelul "Noua Generatie" din care mai fac parte si alti fost politisti.

Potrivit autoritatilor din SUA si Mexic, El Mencho a adoptat metode deosebit de sangeroase, executandu-si multi dintre rivali.

Pe langa cocaina si heroina, cartelul se ocupa si de traficul cu Fentanyl, o substanta de 100 de ori mai puternica decat Morfina.

In 2016, dupa arestarea lui El Chapo, El Mencho i-a rapid pe doi dintre baietii acestuia, eliberandu-i dupa o saptamana.


VEZI SI:

**Becali, dezvaluire bomba: "Mi s-a propus sa fiu campion 100%!"

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!