Virale

Centura de siguranta, pe post de CENZURA. Fotomodelul care s-a urcat GOALA la volan pentru o sedinta de DRIFTING! Nimeni n-a putut sa-i dea "ignore" 

Julia Rose e una dintre divele Instagramului care incearca sa atraga admiratori cu imagini la limita cenzurii.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Septembrie 2020, 18:01
Data actualizarii: Joi 10 Septembrie 2020, 18:06

Dupa modelul Kinsey Wolanski la fotbal, americanca Julia Rose (26 de ani) si-a castigat celebritate in marea finala a campionatului nord-american de baseball, meci disputat in urma cu jumatate de an. Dupa ce si-au ridicat tricourile in mod sincron in fata unui jucator care urma sa efectueze o aruncare cruciala, cele doua fete au primit din partea MLB interdictie pe termen nelimitat la partidele de baseball.

Frumoasa Julia nu pare sa fie deranjata de aceasta sanctiue si isi vede de treaba in continuare, pe contul ei de Instagram derulandu-se o sarabanda de fotografii sexy, in diverse ipostaze. Cireasa de pe tort e un filmulet care a strans 4,8 milioane de vizualizari, in conditiile in care numarul oficial de "urmaritori" este tot 4,8.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

just wanted to show off my double ds (driving and drifting) ???? thanks @gigipapasavvass for letting me borrow your car

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on

"Doar am vrut sa-mi arat calitatile de condus si de drifting", a mentionat ea ca explicatie. Abilitatile de soferita ale americancei au picat insa in plan secund, de vreme ce Julia s-a urcat la volan complet dezbracata de la brau in sus, acoperindu-si sanii doar cu centura de siguranta si cu o parte a parului.

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies