Cel mai tatuat model din lume, gasit mort la doar 32 de ani. Prima impoteza a anchetatorilor in cazul mortii lui "Zombie Boy"
Vineri 03 August 2018, 12:49

Cel mai tatuat model din lume, gasit mort la doar 32 de ani. Prima impoteza a anchetatorilor in cazul mortii lui "Zombie Boy"

Rick Genest, cunoscut si ca Zombie Boy, a fost gasit mort la doar 32 de ani.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Canadianul Rick Genest, cunoscut pentru tatuajele care ii acopereau intreg corpul, dar si pentru ca a aparut intr-un videoclip al cantaretei Lady Gaga, a fost gasit fara viata in apartamentul sau. Lady Gaga a confirmat si ea decesul, dezvaluind ca ar fi fost vorba despre o sinucidere.

"Sinuciderea prietenului Rick Genest, Zombie Boy, este mai mult decat devastatoare"
, a spus ea.

Lady Gaga a mai facut apoi un apel la sporirea lupte cu depresia.

"Trebuie sa lucram din greu si sa schimbam aceasta cultura, sa luptam pentru sanatatea mentala si sa stergem orice stigmat. Daca suferi, suna un prieten sau suna-ti familia. Trebuie sa ne salvam unii pe altii", a mai spus ea.

Rick Genest detinea recordul mondial pentru cele mai multe tatuaje cu insecte - 176 la numar. De asemenea, el avea 139 de tatuaje cu oase!

Genest ar fi implinit 33 de ani peste 4 zile.

In ultima perioada, Zombie Boy s-a implicat intr-o campanie pentru ajutorarea tinerilor care traiesc pe strazi si pentru eradicarea acestui fenomen.VIDEO PROTVPLUS.RO