Cel mai notoriu traficant de droguri a platit niste asasini sa aiba grija de fiul sau. Ce "program" are in fiecare zi

Autor: Sport.ro
Sambata 27 Octombrie 2018, 09:06

	Cel mai notoriu traficant de droguri a platit niste asasini sa aiba grija de fiul sau. Ce "program" are in fiecare zi

Fiul celui mai mare traficant de droguri din lume a fost gasit.

Jesus Guzman Salazar, alias "Alfredillo", este fiul celebrului traficant de droguri Joaquin Guzman, cel poreclit El Chapo. Acesta din urma este in inchisoare, in USA, acolo unde isi asteapta procesul dupa ce a fost capturat acum 2 ani.

Inainte sa fie capturat, El Chapo a avut grija ca familia sa sa fie in siguranta, fii sai fiind tinta mai multor grupari care vor sa ii ia imperiul drogurilor pe care il conduce.

El Chapo l-a trimis pe fiul sau, Alfredillo, tocmai in Columbia, acolo unde a platit o echipa de asasini sa il protejeze. Acestia sunt chiar fostii asasini ai lui Pablo Escobar, baronul drogurilor din anii '70 si '80. Fiul celebrului traficant e protejat zilnic de "La Oficina", cei care il muta saptamanal dintr-un apartament de lux intr-altul altul, ii procura alcool, cocaina si prostituate.

O publicatie din Mexic a aflat ca Alfredillo se ascunde in Medellin de 2 ani, acolo unde duce o viata de lux. Ba mai mult, acesta si-a facut si 2 laboratoare de procesat cocaina, ce ii produc 100 de kilograme in fiecare saptamana, droguri pe care le vinde personal pentru a face rost de bani.

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies