Cel mai bine platit model de pe un site pentru adulti face dezvaluiri! Care sunt cerintele clientilor ei 

Cel mai bine platit model de pe un site pentru adulti face dezvaluiri! Care sunt cerintele clientilor ei 

Imissamy (18 ani) este cel mai bine platit model care lucreaza pentru un site pentru adulti. 

Stripchat este un site pentru adulti pe care diferite modele posteaza in ipostaze cat mai sexy, in functie de cerintele clientilor si urmaritorilor care le platesc. 

Imissamy, sau Amy este cel mai bine platit model, castiga in jur de 6 000 de lire pe luna si a facut o serie de dezvaluiri legate de cele mai 'perverse' cereri ale clientilor sai. 

"De la inceputul pandemiei Stripchat a devenit job-ul meu full time. Reusesc sa imi platesc facturile si am mult mai multi bani de cheltuit pe lucruri frumoase pentru mine. 

Majoritatea prietenilor mei stiu cu ce ma ocup, insa cand intalnesc oameni noi le spun ca lucrez de acasa, ii ajut familia. Nu imi este rusine cu ce fac, insa cand le spui asta strainilor incep sa isi imagineze lucruri. 

Majoritatea clientilor mei sunt extrem de perversi, insa dorintele lor nu sunt cu mult diferite. Am vazut multi oameni cerand fetelor sa poarte masti, manusi, eu nu am experimentat asa ceva. Majoritatea au aceleasi cereri, insa acum cer mult mai des anumite lucruri tinand cont ca avem mult timp liber la dispozitie zilele astea", a spus tanara intr-un interviu pentru Daily Star. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Școlile se vor închide o zi sau două pentru alegeri, cursurile se vor ține online
BRAT