Cea mai tare FARSA de pe Facebook: "E ziua fiicei mele! Ce sa-i scriu pe tort?" Oamenii au fost revoltati cand au vazut raspunsurile:

Autor: Sport.ro
Sambata 25 Ianuarie 2014, 10:33

► "Animalul" Batista se intoarce in ring! Royal Rumble 2014, primul show al anului, e luni dimineata in direct pe Voyo! Detalii aici

Asta-i de departe cea mai tare farsa pe Facebook! Tom Mabe, cunoscut pentru glumele sale online, a creat un filmulet in care arata cum sa glumesti pe seama prietenilor intr-un mod cu adevarat sclipitor :)

In prima faza, el i-a rugat pe prieteni sa o descrie pe Kim Kardashian intr-un singur cuvant. Desigur, raspunsurile au fost dure, multe continand jigniri.

Folosindu-se apoi de functia de editare a site-ului, el a schimbat intrebarea, ramanand insa comentariile de la postul original. Astfel, el a scris: "Hey prieteni, e ziua frumoasei mele fiice, implineste 10 ani, e atat de dulce.. Ce ar trebui sa ii scriu pe tort?"

Avand in vedere vechile comentarii, userii care au vazut postarea ulterior au fost revoltati ca prietenii lui Tom erau atat de rai :)

Atentie: limbajul este explicit

Maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare. Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră
BRAT

Modifică setările cookies