Virale

GALERIE FOTO Cea mai sexy atletă din lume și-a înnebunit urmăritorii cu fotografia postată în costum de baie! Cum s-a pozat în vacanță 

Alica Schmidt (23 ani) este considerată cea mai sexy atletă din lume! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 17:43
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 17:44

Aparițiile sale de pe rețelele de socializare devin rapid virale, mai ales cu pozele extrem de sexy pe care le postează. Alica este specialistă a probei de 400 m, având rezultate incredibile în cadrul competițiilor la care participă, însă frumusețea sa i-a adus și contracte extrem de bune de publicitate. 

Alica Schmitdt și-a înnebunit urmăritorii cu o apariția în costum de baie

Atleta germană se află a fost recent în vacanță în Bali și a ținut să împărtășească acest lucru și cu urmăritorii săi de pe Instagram. Alica s-a fotografiat în costum de baie, pe plajă, iar fanii săi au reacționat imediat, strângând nu mai puțin de 260.000 de aprecieri. 

Cea mai sexy atletă din lume, gest superb în contextul războiului din Ucraina

În urmă cu mai bine de o lună, atleta a participat la campionatele naționale și a stabilit un nou record personal în proba de 400 m.

La startul cursei, frumoasa nemțoaică a ales să poarte la mână două brățări în culorile steagului Ucrainei, în semn de solidaritate pentru ceea ce se întâmplă în această perioadă.

"În aceste vremuri, nu pot să pretind că probele sunt ceea ce contează cel mai mult. Sunt mâhnită de ceea ce se întâmplă în Ucraina. Gândurile mele sunt alături de toți cei care sunt afectați", a scris atleta pe contul de Instagram.

Rezultatul obținut de Alica Schmidt este unul cu atât mai remarcabil, cu cât în toamna anului trecut a anunțat că ia o pauză, după dezamăgirea trăită la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

"Nu o să vă mint, nu sunt mulțumită de felul în care am evoluat în acest sezon. Am tras tare la antrenamente, mi-am împins limitele la maximum zi de zi și am trecut și peste perioada în care am avut Covid.

Știu că sunt capabilă să obțin rezultate mai bune și sunt însetată de victorii. Acum, voi lua o pauză, dar abia aștept să mă întorc și mai puternică", a scris Alica Schmidt pe pagina sa de Facebook la momentul respectiv. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies