Ce se intampla in Marea Britanie daca parchezi pe locurile pentru persoane cu handicap:

Autor: Sport.ro
Joi 10 Iulie 2014, 19:05

	Ce se intampla in Marea Britanie daca parchezi pe locurile pentru persoane cu handicap:

Nu doar Romania e plina de soferi fara bun simt si de "bizoni", englezii ii au si ei pe ai lor. Acestia fac insa totul pentru a scapa de soferii care nu dau dovada de respect fata de semenii lor.

Daca paginile de socializare din Romania precum "Ai Parcat ca un Bou" au reusit sa stranga deja mii de fani pe Facebook, userii trimitand zilnic fotografii surprinse pe strazile din tara noastra, englezii si irlandezii se confrunta si ei cu soferi indisciplinati, care dau dovada de lipsa de respect.

Britanicii fac insa totul pentru a-i educa pe soferi si pentru a-i obisnui sa respecte legea, iar ultimul exemplu vine din Irlanda, din orasul Limerick, unde un tanar de 18 ani a ramas pentru urmatoarele 5 luni fara permis si obligat sa achite o amenda de 500 de lire pentru ca a parcat pe zona destinata persoanelor cu handicap.

John McNamara pe numele sau, tanarul a fost chemat in instanta si a recunoscut in fata judecatoarei ca a gresit, insa aceasta din urma a decis sa ii dea o pedeapsa foarte dura, dupa ce i-a spus ca "a aratat o lipsa revoltatoare de solidaritate cu semenii sai".

Avocata tanarului a spus ca acesta a mers la mall pentru a vedea un film, la o ora destul de tarzie din noapte, astfel ca nu se astepta ca cineva sa mai vina si sa parcheze. Cu toate acestea, magistratii nu au ascultat scuza acestuia, astfel ca irlandezul nu va mai putea conduce in urmatoarele 5 luni.

"Aroganta, ignoranta, egoismul si lipsa de respect trebuie sa dispara, asa nu se mai poate", au cazut de acord majoritatea irlandezilor, care au comentat decizia pe retelele de socialziare.

A fost unul dintre cele mai negre weekend-uri pe șoselele din țară. Autoritățile vor să schimbe legislația
BRAT
Modifică setările cookies