Ce s-a intamplat dupa ce guvernul din Mexic a scos la licitatie casele ciuruite de gloante ale traficantilor de droguri!

Autor: Sport.ro
Joi 27 Iunie 2019, 09:00

	Ce s-a intamplat dupa ce guvernul din Mexic a scos la licitatie casele ciuruite de gloante ale traficantilor de droguri!

Casele sunt de fapt niste vile impresionante.

Guvernul din Mexic a scos la licitatie 28 de vile imense ce au apartinut traficantilor de droguri. Acestia au fost fie ucisi fie bagati la puscarie pentru perioade mari de timp, asa ca au fost deposedati de proprietati.

Oficialii mexicani sperau sa stranga in jur de 9 milioane de dolari in urma licitatiei, bani ce urmau sa fie folositi la reconstructia zonelor sarace din jurul marilor orase.

Din pacate, lucrurile nu au stat deloc asa. Mexicanii nu s-au ingramadit sa cumpere casele, ba chiar au fugit de acestea. Din cele 28 de case, nu mai putin de 19 au ramas nevandute. Pe restul de 9 vile, statul a incasat aproape 3 milioane de dolari, o treime din suma dorita per total.

Vilele sunt de-a dreptul impresionante, insa majoritatea dintre ele sunt ciuruite de gloante, atat pe interior cat si la exterior. Urmele sunt de la rafuielile cu politia dar si de la luptele interne intre carteluri rivale.

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies