Ce s-a intamplat cu pilotul care s-a catapultat in mijlocul unui nor de furtuna si 40 de minute a fost tinut in aer de curenti!
Sambata 28 Aprilie 2018, 12:47

Ce s-a intamplat cu pilotul care s-a catapultat in mijlocul unui nor de furtuna si 40 de minute a fost tinut in aer de curenti!

A povestit ce a vazut in aer.

William Rankin este singurul pilot care s-a catapultat din avion in mijlocul unui nor de furtuna si a trait sa isi spuna povestea. Acest era un pilot cu experienta, zburand pentru SUA in al doilea razboi mondial si in razboiul din Korea, insa in 1959 a avut parte de un eveniment extrem de rar.

Rankin a fost nevoit sa se catapulteze intr-un nor de furtuna dupa ce motorul avionului sau a luat foc! Americanul a suferit degeraturi imediat, aerul avand -50 de grade la cei peste 13.000 de metri la care zbura.

De asemenea a suferit o decompresie puternica deoarece nu purta costum special, sangerand sever pe urechi, nas, gura si ochi, suferind o umflare a abdomenului si alte efecte oribile.

Acest a fost tinut in aer timp de 40 de minute de catre curentii din nor si a declarat ca a vazut cateva fenomene de aproape, cum ar fi fulgerul, pe care l-a descris ca pe niste lame albastre de cativa metri latime, tunetul, despre care a spus ca l-a simtit in tot corpul si ploaia care era sa il inece, deoarece in mijlocul norului ploaia era prezenta sub forma de apa nu ca picaturi! De altfel, acesta a fost nevoit sa isi tina respiratia de multe ori pentru a nu se ineca in mijlocul furtunii.

In cele din urma, pilotul a parasit norul de furtuna si a aterizat intr-o padure, fiind dus de urgenta la spital. Americanul a trait pana in 2009, pana la varsta de 89 de ani.VIDEO PROTVPLUS.RO

NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Răzvan Gheorghe
Răzvan Gheorghe s-a descurcat cu brio la primele probe deși a suferit unele accidentări. Cum a făcut față traseului din semifială?

04:51
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Rareș Paraschivu
Rareș Paraschivu, care și-a eliminat propriul frate în prima rundă, s-a înscris în lupta pentru un loc in finală fără prea mari emoții.

04:43
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Marius Crăciun
Go Monkey! Ce agilitate, Marius Craciun s-a întrecut pe el însuși și a reușit să apase buzzer-ul

03:06
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Ismail Kesu
Susținut de familie, Ismail Kesu a trecut fără probleme primele obstacole, însă nu a mai putut la ultima probă

05:13
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Gabriel Bozga
Un performer al calificărilor, vloggerul Gabriel Bozga a apăsat buzzer-ul și a reușit să-și asigure un loc în finala Ninja Warrior

03:50
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cosmin Atomei
Băiatul atomic, Cosmin Atomei a fost parte de o galerie de excepție și-a reușit să treacă de probe, apăsând buzzer-ul. Ce performanță, bravo! >

03:05
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cătălin Tătar
Prietenii au fost alături de el și de data asta, iar pentru Cătălin Tătar totul a mers ca pe roate când dintr-o dată >

01:23
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Bogdan Pascal
Bogdan Pascal a făcut spectacol la Ninja Warrior Romania. Ce performanță, bravo!

03:40
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Nașcu
Brokerul Andrei Nașcu a avut parte de un ghinion teribil la prima probă. Ce s-a întâmplat după?

00:42
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Ciobanu
Adrenalină maximă! Lovit la o probă, muzicianul Andrei Ciobanu a reușit să finalizeze traseul Ninja Warrior și a apăsat buzzerul

05:29
La New York, americanii îi dedică lui Brâncuși o expoziție. În România, vicepremierul taie panglica la replici