Ce s-a intamplat cu acest barbat dupa ce a baut 10 doze de Cola pe zi, timp de o luna! VIDEO:

Autor: Sport.ro
Marti 02 Decembrie 2014, 15:22

	Ce s-a intamplat cu acest barbat dupa ce a baut 10 doze de Cola pe zi, timp de o luna! VIDEO:

Daca in urma cu 10 ani americanul Morgan Spurlock demonstra intr-un mini-documentar care sunt efectele negative ale fast food-ului, experimentand pe pielea sa rezultatele a 30 de zile de mancat hamburgeri, un alt american a facut acum un experiment asemanator. Rezultatul este unul la fel de socant.

In urma cu un deceniu, americanul Morgan Spurlock devenea celebru in urma unui experiment bizar. Acesta a consumat timp de 30 de zile doar mancare de la un popular lant de fast food-uri, pentru ca la final sa concluzioneze ca s-a ingrasat cu nu mai putin de 12 kilograme. Morgan Spurlock a avut nevoie de 14 luni pentru a reveni la normal si a notat in jurnalul sau ca libidoul i-a fost si el afectat.

Acum, un alt astfel de "curajos" e protagonisul unui experiment bizar. George Prior, un american in varsta de 50 de ani, a vrut sa vada care sunt rezultatele a 30 de zile de baut Coca Cola. Acesta a consumat cate 10 doze de 355 ml in fiecare zi, timp de o luna de zile.

Acesta s-a ingrasat cu 12,7 kilograme si a pus un procent de grasime important. Mai mult, acesta a inregistrat o deteriorare a sistemului cardio vascular si o crestere a tensiunii arteriale ingrijoratoare.

George Prior a consumat nu mai putin de 350 de grame de zahar pe zi doar din cele 10 doze de Cola si spune ca nu ar mai incerca asta.

"Am facut acest experiment pentru a-i face pe oameni sa se gandeasca la consecinte, pentru a realiza ca zaharul consumat in cantitati atat de mari poate fi periculos pentru sanatate. Oamenii trebuie sa constientizeze efectele negative", a spus acesta.

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies