Ce pedeapsa a primit antrenorul prins cand facea sex cu o gimnasta in masina. Parintii sunt scandalizati!

Ce pedeapsa a primit antrenorul prins cand facea sex cu o gimnasta in masina. Parintii sunt scandalizati!

Antrenorul de gimnastica a Universitatii din Michigan a fost condamnat pentru ca a facut sex cu o eleva in public! 

Scott Vetere, 39 de ani, a fost arestat in luna octombrie a anului trecut dupa ce a fost surprins de politie in timp ce facea sex cu o gimnasta de 18 ani in masina, intr-o parcare de langa campusul universitar.

Vetere a fost acuzat doar de conduita indecenta deoarece eleva sa era majora si avea consimtamantul ei. Si ea a fost pusa sub acuzare. Antrenorul a cazut la o intelegere cu procurorii si a primit doar o amenda.

Vetere e un fost gimnast aflat in top 10 in SUA in anul 2000. Universitatea din Michigan l-a suspendat pe viata si l-a dat afara.

Universitatea din Michigan adaposteste sute de gimnaste, iar parintii sunt scandalizati. Conducerea institutiei sustine ca este un incident izolat. "Suntem convinsi ca asa ceva nu se va mai repeta dupa indepartarea antrenorului, este un incident izolat", e comunicatul Universitatii.

Recent, medicul lotului american de gimnastica, Larry Nassar, a primit 125 de ani de inchisoare dupa ce s-a aflat ca a abuzat sexual peste 368 de gimnaste, antrenorare si femei din staff. 

Citeste si:Scott Vetere
VIDEO PROTVPLUS.RO

OLAF: „Presupuși intermediari” au oferit statelor UE 900 de milioane de doze de vaccin anti-Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies