Momentul acela cand afli ca ai o sora de 1 an. Cum arata femeia cu care tatal lui Mayweather a facut un copil la 65 de ani
Marti 03 Iulie 2018, 14:42

Momentul acela cand afli ca ai o sora de 1 an. Cum arata femeia cu care tatal lui Mayweather a facut un copil la 65 de ani

Femeia are 29 de ani, tatal lui Mayweather are 65.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Floyd Mayweather s-a retras din box dupa o cariera prodigioasa, la varsta de 41 de ani. Acesta a primit insa o veste soc recent, dupa ce a aflat ca ... are o sora de 1 an! Tatal sau este cel "vinovat".

Mayweather Senior a fost dat in judecata la inceputul anului de o femeie, Purisa Farris, care l-a acuzat ca este tatal fiicei ei, insa nu vrea sa recunoasca. Conflictul a ajuns la tribunal, unde femeia a avut castig de cauza dupa ce a fost facut un test de parternitate, din care a rezultat ca tatal campionului mondial este 99,99% tatal fetitei.

La 65 de ani, Mayweather Senior are deja 5 copii, pe langa Floyd, cel mai cunoscut dintre ei datorita succesului enorm pe care l-a avut in box, avand inca 1 baiat, Justin, si 3 fete, Fannie, Deltricia si Fatimah.

La randul sau, Floyd are deja 4 copii, cea mai mare dintre ei, Iyanna, avand deja 18 ani!

Iata mai jos o poza cu "cuplul" minune :)De la profesoare, la îngrijitoare de bătrâni: "În spatele zâmbetului e o mare de lacrimi"