Virale

Ce au descoperit locuitorii unui sat de 3.000 de oameni cand s-au uitat in testamentul fostului primar, decedat in 2016!

Nu le-a venit sa creada cand au vazut ce le-a "lasat" fostul primar.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iunie 2018, 15:00
Data actualizarii: Luni 25 Iunie 2018, 15:20

Fornovo San Giovanni este un sat de doar 3.000 de locuitori din provincia Bergamo, Italia. Fostul primar al satului, Carlo Nicoli, a murit in urma cu 2 ani, la varsta de 85 de ani, insa abia acum cineva a aruncat o privire pe testamentul sau.

Surpriza! Acesta a lasat ca mostenire primariei suma de 4 milioane de euro! Satenii spun ca se stia ca primarul avea bani, insa nu banuia nimeni ca a strans o avere atat de mare.

Acesta a fost primar in doua mandate, timp de 8 ani, dar in ultimele 2 decenii s-a ocupat de azilul de batrani din zona.

Socati de mostenirea primita de la fostul primar, actualii oficiali din Fornovo se gandesc ce sa faca cu aceasta suma imensa de bani, care este practic dublul bugetului anual pe care il au de la stat.

Cel mai probabil, spune unul dintre oficiali, se va construi o scoala noua, deoarece fostul primar era si contabil, fiind unul dintre primii absolventi de facultate din zona.
 

Modifică setările cookies