Virale

Castiga 2000 de lei pe luna, dar azi a ajuns sa faca 2000 de dolari pe zi! Cum s-a imbogatit aceasta tanara doar datorita telefonului mobil

O fosta angajata de la un lant renumit de fast food-uri a ajuns sa castige pe zi triplu fata de cat castiga pe luna. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Iunie 2020, 15:40
Data actualizarii: Luni 29 Iunie 2020, 15:40

Teagan Kaye (21 ani) din Australia, era angajata la un fast food celebru unde primea 110 lire pe saptamana ca ospatarita, insa astazi castiga 1 100 de lire pe zi, datorita telefonului sau. 

Tanara si-a facut cont pe un site dedicat adultilor, acolo unde posteaza poze in ipostaze cat mai sexy cu ea pentru care primeste bani. 

  • Castiga 2000 de lei pe luna, dar azi a ajuns sa faca 2000 de dolari pe zi! Cum s-a imbogatit aceasta tanara doar datorita telefonului mobil

"Este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am facut. Am fost putin sceptica la inceput deoarece aveam un stigmat pentru site si pentru ce este folosit, insa am decis sa incerc.

Oamenii au impresia ca site-ul este doar pentru continut explicit, insa eu il folosesc pentru continut behind-the-scenes. Pe pagina mea, postez pictoriale in lenjerie sau filmari de la modelling", a spus tanara pentru Mamamia. 

Teagan recunoaste ca majoritatea urmaritorilor sai sunt femei, inclusiv modele si fotografi care sunt in cautare de inspiratie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!