Virale

Cartelurile de traficanti din Mexic, falimentate de chinezi! Cum au scazut traficantii din Asia pretul opiului de 3 ori

Piata drogurilor trece printr-o perioada dificila.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2019, 15:30
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2019, 15:35

Traficantii de droguri din Mexic au ajuns sa aiba probleme cu ... chinezii. Acestia au inceput sa exporte Fentanil, o substanta sintetica care a ajuns sa inlocuiasca Opiul pe piata drogurilor.

Aceasta este foarte usor de produs, fiind nevoie de niste laboratoare mici, si nu hectare intregi de pamant, asa cum este in cazul opiumului, fiind de 50 de ori mai puternica decat heroina si cu 30% mai ieftina!

  • Cartelurile de traficanti din Mexic, falimentate de chinezi! Cum au scazut traficantii din Asia pretul opiului de 3 ori

Chinezii au inceput sa exporte tone intregi din aceasta substanta, scazand pretul kilogramului de opium din Mexic de la 1.700 de dolari la doar 450 de dolari! De altfel, cartelurile din Mexic au ajuns sa se lupte pe cele doua porturi unde vin transporturile de Fentanil, Lazaro Cardenas si Manzanillo.

Era lorzilor drogurilor ca El Chapo pare sa fi apus dupa ce chinezii au inceput sa exporte aceasta substanta.

Acest lucru este posibil deoarece guvernul din China nu ia nicio masura impotriva companiilor care exporta aceasta substanta, desi, teoretic, acest lucru este interzis. Exporturile de Fentanil aduc insa 40% din veniturile chinezilor din vanzarea de medicamente!

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies