"Buna ziua, El Chapo sunt! Vreau si eu 50 de masini!" Dezvaluire incredibila despre cum comanda traficantul cadouri
Joi 29 Noiembrie 2018, 16:50

"Buna ziua, El Chapo sunt! Vreau si eu 50 de masini!" Dezvaluire incredibila despre cum comanda traficantul cadouri

Noi detalii despre viata luxoasa pe care o traia El Chapo incep sa iasa la iveala. 

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Stilul de viata luxos al lui Joaquin "El Chapo" Guzman a fost descris in amanunt de locotenentul cartelului sau, mana sa dreapta, Miguel Angel Martinez. Acesta din urma este acum principalul martor in cazul temutului traficant de droguri mexican. 

Pe langa o gradina zoo in care crestea feline mari, precum lei sau tigri, El Chapo avea si un tip de muzica special pe care il asculta atunci cand mergea cu masina. Acestuia ii placea "narcorridos", o balada compusa pentru o persoana anume. Versurile erau personalizate, iar Martinez estimeasca ca o singura piesa costa intre 200 si 500.000 de dolari. 

Daca vorbim despre masini, fostul om de incredere al lui Guzman povesteste ca intr-un an acesta a cumparat 50 de masini - Thunderbird, Cougar si Buick - pe care le-a daruit muncitorilor sai. Aceste cadouri au costat intre 30.000 si 35.000 de dolari bucata. VIDEO PROTVPLUS.RO

Rezultatul votului de neîncredere împotriva Theresei May. Premierul demisionează în 2022