Cristi Borcea RAMANE in inchisoare! Magistratii au amanat decizia in privinta cererii de eliberare conditionata

Cristi Borcea RAMANE in inchisoare! Magistratii au amanat decizia in privinta cererii de eliberare conditionata

Fostul finantator al celor de la Dinamo Bucuresti, Cristi Borcea, a fost adus marti dimineata la Judecatoria Sectorului 4 din Bucuresti, cu privire la condamnarea din dosarul retrocedarilor.

UPDATE: Judecatoria sectorului 4 a amanat pronuntarea la cererea de eliberare conditionata depusa de Cristi Borcea, anunta Mediafax. 

 


Cristi Borcea cere sa fie eliberat dupa ce joi, comisia de eliberari conditionate din cadrul Penitenciarului Jilava a analizat cererea de eliberare formulata de acesta. Potrivit Administratiei Nationale a Penitenciarelor, avizul este unul favorabil, deoarece fostul finantator este inchis in regim deschis si a prestat munca in detentie.

Magistratii Judecatoriei Sectorului 4 vor decide astazi daca admit sau nu cererea de eliberare conditionata.

Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor, alaturi de Radu Mazare, si incarcerat la Penitenciarul Jilava de la inceputul lunii februarie. Instanta a dispus si confiscarea sumei de aproape un milion de euro de la fostul actionar al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti.

Pe 18 martie, Curtea de Apel Bucuresti a stabilit ca fostul finantator are de executat o condamnare de 7 ani si 6 luni de inchisoare dupa ce au fost contopite pedepsele din dosarele retrocedarilor ilegale de terenuri si dosarul transferurilor din fotbal. Din aceasta sentinta s-a scazut perioada pe care Cristi Borcea o petrecuse deja in penitenciar din cazul legat de dosarul transferurilor.



VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT