BREAKING NEWS! A iesit din coma! Vestea FABULOASA venita astazi in lumea sportului! Medicii tocmai au anuntat familia

BREAKING NEWS! A iesit din coma! Vestea FABULOASA venita astazi in lumea sportului! Medicii tocmai au anuntat familia

Hocheistul francez Tim Bozon, draftat de echipa Montreal Canadiens din NHL, a iesit din coma, nu se mai afla la terapie intensiva, iar starea sa de sanatate se imbunatateste, a anuntat, miercuri, spitalul canadian unde se afla internat sportivul.

Dupa o prima saptamana critica, starea lui Bozon a devenit stabila. El a iesit din coma si se misca in jurul patului incercand sa se hraneasca si sa vorbeasca.

Medicii de la Spitalul Universitar Regal din Saskatoon au avertizat ca recuperea hocheistului va fi de lunga durata. Tanarul hocheist francez, in varsta de 19 ani, a fost spitalizat in stare critica la 1 martie din cauza unei meningite.

Tim Bozon s-a nascut la Saint-Louis (SUA), acolo unde tatal sau a jucat in perioada 1991-1994, si a crescut in Elvetia de unde a fost adus in 2011 in liga juniorilor din Canada.

In 2012, hocheistul francez a fost draftat de echipa Montreal Canadiens, care i-a oferit un contract pe trei sezoane. Bozon a participat cu nationala Frantei la Campionatul Mondial din 2013.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii pleacă din nou la muncă în străinătate și-şi lasă în urmă copiii. ”Uneori vreau să vorbesc cu mama, dar nu pot”
BRAT
Modifică setările cookies