Virale

Borcea, TUN de 200 milioane euro din inchisoare! Cine se ocupa de afacerile sale

Cristi Borcea e inchis, afacerile merg mai departe! 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 August 2019, 12:28
Data actualizarii: Miercuri 28 August 2019, 12:32

Mama lui Cristi Borcea si partenerii acestuia construiesc doua turnuri de locuinte pe malul lacului Tei intr-un proiect gigant, de 200 de milioane de euro, scrie Ziarul Financiar.

Elena Borcea este mama fostului actionar de la Dinamo si cea care a preluat fraiele afacerilor sale cat timp acesta este inchis. Alaturi de sotii Violeta si Daniel Calin, mama lui Borcea a dus la Primaria Capitalei documentatia pentru construirea unui proiect rezidential pe malul lacului Tei, una din cele mai scumpe zone din Capitala, aproape de stadionul Stefan cel Mare.

Cristi Borcea se afla pentru a doua oara in inchisoare, unde isi ispaseste o pedeapsa in legatura cu tranzactionarea unor terenuri la Constanta.

Potrivit proiectului depus, pe teren vor fi construite doua blocuri cu 2 niveluri in subteran, parter si 14 etaje, cu o inaltime maxima de 45 de metri. Suprafata desfasurata a apartamentelor va fi de aproape 80.000 mp, suficient pentru 800-1.000 de apartamente, cu o valoare de piata de circa 200 mil. euro

Modifică setările cookies