Borcea a cedat PSIHIC! MOTIVUL pentru care a fost internat in spital. Ce s-a intamplat dupa ultima vizita a copiilor

Autor: Sport.ro
Marti 18 Martie 2014, 14:20

	Borcea a cedat PSIHIC! MOTIVUL pentru care a fost internat in spital. Ce s-a intamplat dupa ultima vizita a copiilor

Fratii Victor si Ioan Becali, dar si Cristi Borcea au fost transferati azi la Penitenciarul-Spital Poarta Alba! Cei trei au acuzat probleme medicale si au fost scoli din celula si internati.

Condamnati la inchisoare in "Dosarul Transferurilor", cei trei se afla sub supraveghere permanenta, insa nu se stiu exact problemele pe care le-au avut acum.

Cristi Borcea a fost operat pe cord in urma cu doi ani cand i-a fost montat un bypass. Fostul actionar al lui Dinamo a slabit aproape 7 kilograme in doar 2 saptamani in penitenciar, el refuzand sa manance!

Miron Cozma spune ca Borcea a cedat psihic dupa ultima vizita a copiilor.

"Este de-a dreptul emotionant ceea ce va voi spune acum. La ultima vizita pe care i-a facut-o Mihaela, fosta lui sotie, Cristi Borcea nu mai voia sa se desparta de copii. Cativa dintre detinutii de la Poarta Alba mi-au povestit ca atunci cand s-a intors in celula, Borcea era distrus. Facuse o cadere psihica puternica. A inceput sa vorbeasca de unul singur, sa aminteasca despre copiii lui. Cu totii au incercat sa-l potoleasca, mai cu seama ca, se stie, omul are si un by-pass si nu are nevoie de astfel de emotii. Unii spun ca exista riscul ca el sa aiba iar probleme cu inima",
a explicat Miron Cozma la RTV. 

„Pierduți în teleșcoală”. Mulți elevi nu au tablete și nici răbdare să asculte cursurile obositoare
BRAT
Modifică setările cookies