Virale

BOMBA! Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Paul Walker! Americanii au aflat abia acum!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Mai 2014, 10:39
Data actualizarii: Marti 13 Mai 2014, 12:40

Oamenii lui Paul Walker vor daune de la producatorul german de masini sport.

Vaduva soferului care conducea masina in momentul accidentului in care Paul Walker si-a pierdut viata da in judecata Porsche America de Nord si cere daune materiale.

Kristine Rodas, sotia lui Roger Rodas - soferul si partenerul de afaceri al lui Paul Walker, sustine ca accidentul a fost provocat de erori de constructie la masina si a intentat procesul luni, la un tribunal din Los Angeles.

Cei doi si-au pierdut viata intr-un accident crunt, petrecut pe 30 noiembrie intr-o suburbie din Los Angeles, inaintea unui eveniment caritabil. Ei se aflau intr-un Porsche Carrera GT din 2005, masina cu 600 de cai putere construita mai mult pentru pista decat pentru sosea.

Vaduva lui Rodas sustine ca accidentul s-a produs din cauza defectelor de design si de la erori ale suspensiilor.

In timp ce o parte din autoritati au anuntat ca cei doi mergeau cu 144 km/h in momentul accidentului, sotia lui Rodas sustine ca sotul ei conduceea cu maxim 88 km/h in momentul in care a derapat de pe sosea, a lovit un stalp si s-a oprit intr-un copac.

Porsche-ul Carrera GT era detinut de firma lui Rodas si a lui Walker de 10 ani, dar avea cateva mii de kilometri la bord. Masina inca avea cauciucurile originale, cu care a venit din fabrica.

"Masina Carrera GT era nesigura pentru ca avea defecte din fabrica la design, testare, componente si parti importante, astfel ca nu era sigura pentru scopul ei", se arata in proces.
 

Porsche America de Nord nu a oferit inca un raspuns. 

Modifică setările cookies