Virale

E INCREDIBIL ce lovitura au dat Anamaria Prodan si Reghe! Nimeni nu se astepta la asa ceva in Romania! 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Iunie 2014, 13:47
Data actualizarii: Duminica 22 Iunie 2014, 12:32

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan au dat lovitura in 2014, dupa mutarea fostului antrenor al Stelei in Arabia Saudita, la Al Hilal, club care il plateste cu 7 milioane de euro in doi ani.

Sotii Reghecampf au primit cate un Bentley din partea seicilor pentru ca au ales echipa lor, iar acum cei doi se bucura si de un teren la Damuc, in Piatra Neamt. Primarul comunei vrea sa transforme zona intr-un statiune de lux si le-a dat mai multor oameni din fotbal terenuri pentru a-si construi case. Olaroiu, Radoi si Cosmin Matei au primit si ei cate un teren si vor fi vecini cu sotii Reghecampf. Laurentiu si Anamaria Prodan au mers recent acolo, insotiti de Bourceanu si sotia lui, cea care este nascuta in zona.

"Anamaria Prodan a aflat de la sotia lui Alexandru Bourceanu de Damuc si si-a propus sa vina sa vada zona superba pe care o avem aici. Vor veni toti, adica sotii Bourceanu si Ana Maria Prodan, la sfirsitul saptamini viitoare, vineri si sambata. Reghecampf nu va putea fi prezent pentru ca e prins cu antrenamentele la echipa pe care o antreneaza. Ana Maria Prodan va veni si cu o echipa de filmare, care va face o emisiune. O sa-i ofer si ei, asa cum le-am oferit si celorlalti fotbalisti si antrenori, o suprafata de teren la Piatra Luciului. Terenul va fi in apropierea celui pe care i la-m dat lui Olaroiu si Radoi. In functie de ceae ce doreste sa construiasca o sa vad cat teren o sa-i dau", a declarat primarul Anton Covasan in Monitorul de Piatra Neamt.

"N-au putut sa vina in iunie, pentru ca au treaba, insa sper sa-i aduc pe 19 iulie atunci cand am stabilit o intalnire cu toti proprietarii din zona, adica vreo 70-80 de persoane. Au promis ca vor sa vina, mai ales ca fiul lui Olaroiu a vazut zona si i-a placut foarte mult. Autorizatiile le au la dispozitie. Trebuie numai sa se apuce de treaba", a mai declarat Anton Covasan.

Primarul Covasan spera ca strategia sa va duce la dezvoltarea zonei, iar proprietarii celebri pe care i-a atras il vor ajuta in acest demers. "Sunt multi oameni importanti care au venit la Piatra Luciului, insa nu pot sa le fac public numele fara accpetul lor. Fac toate eforturile pentru a face cunoscuta aceasta zona si cred ca aproape am reusit. Va fi bine, pentru ca odata dezvoltat acest proiect va avea castig de cauza si bugetul local, prin plata de taxe si impozite. Nu in ultimul rind, ma gandesc la cei care vor dezvolta ceva aici si vor avea nevoie de forta de munca", a mai spus alesul local.

Alexandru Bourceanu si-a construit deja o cabana la Bicajel - Trei Fantini, investitia fiind estimata la 50.000 de euro.

Modifică setările cookies