BOMBA! Crima socanta ce a avut loc aseara! Un mare “BOSS” din lumea interlopa a fost omorat cand se urca in masina!

Autor: Sport.ro
Joi 14 Martie 2019, 12:19

	BOMBA! Crima socanta ce a avut loc aseara! Un mare “BOSS” din lumea interlopa a fost omorat cand se urca in masina!

Un mare mafiot a fost asasinat aseara.

Francesco Cali, cunoscut ca Frankie, a fost asasinat aseara in fata casei sale din New York. Acesta a fost impuscat de mai multe ori in timp ce se pregatea sa se urce in masina.

Frank Cali era de cativa ani seful celebrei familii mafiote Gambino, una din cele 5 familii istorice din NY. Acesta avea 53 de ani si preluase puterea de la Domenico Cefalu, familia Gambino fiind cea mai cunoscuta organizatie mafiota, cu membri celebri ca John Gotti sau Carlo Gambino, cel care ii da si numele. Primul a murit in 2002 in inchisoare, iar cel din urma in 1976.

Uciderea lui Cali este un adevarat soc, sefii familiilor fiind protejati de legile mafiei, fiind ucisi doar daca sefii celorlalte 4 familii sunt de acord. De altfel, ultimil “boss” omorat a fost Paul Castellano, in 1985. Acesta conducea aceeasi familie, Gambino, si a fost ucis de John Gotti, care i-a succedat la putere.

Deocamdata politia nu are niciun suspect, insa e greu de crezut ca se va gasi vinovatul. Cali era implicatvin traficul de heroina si alte droguri, si avea legaturi cu mafia siciliana din Italia, aceasta din urma putand fi cea care l-a ucis.

Fostul președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, condamnat la închisoare pentru corupție
BRAT

Modifică setările cookies