BOMBA! Becali nu mai spera sa auda asta! Ce veste URIASA a primit:

Autor: Sport.ro
Joi 13 Februarie 2014, 23:18

	BOMBA! Becali nu mai spera sa auda asta! Ce veste URIASA a primit:

Gigi Becali isi pierde rand pe rand asii din maneca si are tot mai putine sanse sa iasa din inchisoare. Ministerul Justitiei a avizat negativ cererea de gratiere depusa de familia omului de afaceri.

Chiar si asa rudele isi pun sperantele in presedintele Traian Basescu, caruia ii cer clementa. Daca doreste, seful statului ar putea sa il scape de puscarie pe Becali, chiar si in lipsa unui aviz pozitiv.

Primul nume din fruntea listei de avize respinse este chiar al lui George Becali, in dreptul caruia apar patru capete de acuzare - lipsire de libertate, abuz in serviciu, dare de mita si fals in inscrisuri. Nu sunt precizate insa si motivele pentru care Ministerul Justitiei a respins cererea.

Unul dintre motive ar putea fi acuzatia potrivit careia Becali ar fi vorbit in inchisoare la telefon de pe cartela altui detinut. Pe de alta parte, atunci cand a izbucnit acest scandal judecatorii i-au dat castig de cauza si i-au anulat pedepsa aplicata de conducerea Penitenciarului Jilava.

Cererea de gratiere a fost facuta de familia Becali inainte de sarbatori. Varul lui Gigi Becali, Virgil, spune ca ai lui nu si-au pierdut speranta si inca mai cred ca presedintele Basescu il va scoate pe omul de afaceri din inchisoare, avand in vedere ca nu este obligat sa accepte avizul Ministerului de Justitie.

Citeste mai multe pe stirileprotv.ro

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies