Virale

BOMBA! Anunt nesperat despre starea lui Schumacher! Ce face la spital dupa 5 luni de coma!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2014, 17:49
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 22:51

Starea lui Michael Schumacher nu s-a schimbat foarte mult in ultima vreme, dar se pare ca fostul campion din Formula 1 ramane pe drumul cel bun pentru recuperare.

Schumacher e in continuare internat la spitalul din Grenoble, la aproape 6 luni de la accidentul dramatic de pe 29 decembrie din statiunea Meribel din Alpii francezi.

Sabine Kehm, managerul lui Schumacher, a oprit pentru o perioada comunicarea cu media, dar acum reapare si spune ca are momente de cunostinta si chiar de interactionare cu cei din jur, potrivit Mundo Deportivo.

Nu este un progres major de la momentul trezirii din aprilie, dar medicii au anuntat familia starului german ca recuperarea e un proces extrem de lent care poate dura ani buni.

Sotia lui Schumacher vine in continuare in fiecare zi la spitalul din Grenoble si vorbeste cu el. Schumacher are momente cand pare ca intelege, dar deocamdata doar atat.

"Recuperarea poate dura foarte multi ani. Si dupa ce se va trezi o va lua de la zero. El revine la o lume pe care nu o mai cunoaste. Va trebui sa invete din nou chestii elementare, precum scrisul, vorbitul si mancatul", a spus recent un medic specialist din neurochirurgie.

Modifică setările cookies