Gigi Becali Virale

Becali, DISTRUS in puscarie! Scandal MONSTRU in urma cu putin timp: "Va bateti joc de mine?" 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iunie 2014, 19:06
Data actualizarii: Vineri 20 Iunie 2014, 22:08

Gigi Becali a primit acceptul Tribunalului din Medgidia de a iesi din nou la munca si la permisia de 24 de ore, dar patronul Stelei asteapta orele de libertate degeaba de trei zile.

Becali s-a enervat rau si a facut scandal la Poarta Alba, anunta Fanatik. "Ce faceti, ma, cu mine? Va bateti joc de mine? Voi vreti sa ma duc la CEDO si sa va cer daune de 1 milion de euro?! Dupa ce ca am fost sanctionat aiurea, iar Tribunalul mi-a dat dreptate, de ce nu ma lasati sa ies la munca? Daca nu ma scoateti luni la munca, o sa vedeti ca va reclam la CEDO”, le-a transmis Becali sefilor de la Poarta Alba, potrivit sursei citate.


Academia lui Hagi de la Costanta il asteapta din nou pe Becali, care supervizeaza activitatea celorlalti detinuti care muncesc pentru Rege.

"Domnul Becali nu a venit la noi la munca. Daca venea, atunci eu eram informat si v-as fi putut spune mai multe", a spus Paul Peniu, directorul Academiei.

Becali asteapta acum ca hotararea redactata a Tribunalului sa ajunga la Penitenciarul de la Poarta Alba.

"Asteptam ca luni, cel mai tirziu, Gigi Becali sa iasa la munca. Am inteles ca acum trebuie sa se intruneaca din nou o Comisie care sa analizeze decizia Instantei si sa o puna in practica. Oricum, orice i s-ar mai inventa lui Gigi Becali, nu i se mai poate interzice prea mult sa iasa la munca. Dinsul a cistigat in instanta acest drept”, a declarat Bogdan Vlad, avocatul patronului Stelei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!