Becali a CEDAT psihic: "Nu mai pot sa fac asta!" Decizia IMPORTANTA luata de patronul Stelei la Poarta Alba

Becali a CEDAT psihic: "Nu mai pot sa fac asta!" Decizia IMPORTANTA luata de patronul Stelei la Poarta Alba

Gigi Becali renunta la programul de munca de la Academia Hagi, chiar daca orele de munca ii scad durata pedepesei de 3 ani si jumatate.

"Nu mai pot sa ma duc la munca. Programul la Academia lui Hagi se termina la 15:00, iar din momentul in care ma intorc la Penitenciar innebunesc cand stiu ce ma asteapta in celula. Nici macar seara nu pot sa dorm linistit, temperaturile sunt foarte mari. De aici provin si noile probleme de sanatate",
le-a transmis Becali apropiatilor sai, potrivit Fanatik.

Si mijlocul de transport de la penitenciar la Academia Hagi de la Ovidiu este o problema pentru patronul Stelei. "Este inuman sa transporti 20 de condamnati intr-un spatiu asa ingust. Iar masinile sunt vechi, totul e ruginit", s-a plans Becali.

Patronul Stelei are o saptamana de emotii. Asteapta verdictul judecatorilor la cererea de anulare a pedepsei de 6 luni din Cazul Valiza. Infractiunea pentru care a fost condamnat Becali nu mai exista in noul Cod Penal, iar avocatul sau e convins ca judecatorii ii vor sterge condamnarea. Astfel, patronul Stelei poate cere eliberarea conditionata pentru ca se implinesc un an si jumatate din pedeapsa de 3 ani pentru schimbul de terenuri cu MApN. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies