bear grylls Raul Fernando Gomez Cincunegui Virale

Bear Grylls EXISTA in realitate! Povestea omului disparut timp de patru luni in cei mai DURI munti din lume! Cum a supravietuit:

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Septembrie 2013, 17:19
Data actualizarii: Luni 09 Septembrie 2013, 17:21

Toata lumea e impresionata de peripetiile lui Bear Grylls la TV, insa in realitate, starul britanic are ani de experienta in spate si o echipa imensa in spate, gata oricand sa-i dea o mana de ajutor.

Totusi, se pare ca sunt si oameni obisnuiti care pot rezista cu bine in sabaticie, chiar daca sunt pierduti in locuri extrem de dure ca Muntii Anzi din America de Sud.

Raul Fernando Gomez Cincunegui, un barbat de 58 de ani, parcurgea drumul dintre Chile si Argentina prin munti pe motocicleta, iar aceasta s-a stricat. El a vrut sa continue drumul pe jos, insa s-a ratacit. A supravietuit timp de 4 luni in conditii dure de iarna, insa a fost gasit duminica de salvamontistii care monitorizau marimea zapezii.


Raul Fernando Gomez Cincunegui se afla in stare buna si le-a povestit medicilor ca a supravietuit mancand soareci si stafide in toata aceasta perioada. El nu era in cea mai buna forma inainte sa se piarda, era fumator si neobisnuit cu eforturile fizice. "O sa fie bine, in cateva zile iese din spital", au declarat medicii.

"E un miracol, nu pot sa cred. A vorbit deja cu sotia sa, cu mama si cu fiica, l-am intrebat: esrti credincios? Mi-a zis ca nu era, acum este!", a declarat guvernatorul regiunii, Jose Luis Gioja.

Modifică setările cookies