Virale

Bat clopote de nunta in familia Beckham. Cine e MILIARDARA ceruta in casatorie de rebelul Brooklyn. Cum au reactionat David si Victoria

Dupa o relatie de numai jumatate de an, Brooklyn Beckham (21 de ani) si iubita sa, actrita Nicola Peltz, isi fac planuri de nunta.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Iulie 2020, 11:55
Data actualizarii: Sambata 11 Iulie 2020, 11:59

Surse din anturajul celor doi au dezvaluit faptul ca Brooklyn si-a luat inima in dinti si a cerut-o de sotie pe Nicola, in ciuda faptului ca si-au inceput legatura sentimentala de putin timp, mai exact din octombrie anul trecut. Fiul cel mare al fostului fotbalist David Beckham isi construise in ultimii ani o imagine de rebel, cu o viata amoroasa extrem de dezordonata.

Aceleasi informatii preluate de presa britanica vorbesc despre faptul ca parintii David si Victoria sunt incantati de ideea de a deveni socri, acordandu-le inclusiv binecuvantarea. Interesant e faptul ca Nicola Peltz (25 de ani) provine dintr-o familie cel putin la fel de instarita. Proaspata logodnica a lui Brooklyn e fiica unui miliardar american, Nelson Peltz, iar frumusetea a mostenit-o de la mama Claudia Heffner, fost fotomodel.

  • Bat clopote de nunta in familia Beckham. Cine e MILIARDARA ceruta in casatorie de rebelul Brooklyn. Cum au reactionat David si Victoria

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies