virala bomba relatii sexuale Virale Barbatul care a intretinut relatii sexuale cu secretara lui in timpul unei sedinte pe zoom si-a aflat pedeapsa! Ce se intampla cu angajatul guvernului din Filipine

Barbatul care a intretinut relatii sexuale cu secretara lui in timpul unei sedinte pe zoom si-a aflat pedeapsa! Ce se intampla cu angajatul guvernului din Filipine

Barbatul, care a fost surprins intr-o ipostaza socanta in timpul unui apel pe zoom, si-a aflat pedeapsa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 August 2020, 22:25
Data actualizarii: Luni 31 August 2020, 22:29

Seful consiliului din orasul Cavite, Filipine, a fost vazut de colegii sai in timp ce intretinea relatii sexuale cu secretara lui. Imaginile au devenit virale dupa ce unul dintre cei aflati online la sedinta programata pe zoom a inregistrat totul. 

Vazand imaginile, oamenii din Cavite au facut plangeri si petitii pentru ca barbatul sa fie dat afara din functie pentru conduita necorespunzatoare. 

Potrivit jurnalistilor de la News 18, consilierul a fost ulterior demis, in ciuda faptului ca atat el, cat si secretara lui si-au cerut iertare pentru cele intamplate. 

"Vom face totul pentru a-l pedepsi! Aceasta nu este o simpla abatere, ci o abatere grava", au declarat superiorii barbatului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!