"Ba, te-ai INDOPAT cu steroizi si acum te crezi antrenor!" Un pusti i-a lasat pe toti cu gura cascata! Cum a ajuns sa arate: FOTO

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Septembrie 2013, 16:30

	"Ba, te-ai INDOPAT cu steroizi si acum te crezi antrenor!" Un pusti i-a lasat pe toti cu gura cascata! Cum a ajuns sa arate: FOTO

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Josef Rakich, un tanar neozeealandez, in varsta de 23 de ani, a ajuns vedeta pe internet dupa ce s-a apucat de fitness. Pasionat de sport inca de cand era tanar, insa cu un fizic care nu-l ajuta prea mult, fiind destul de putin dezvoltat fata de cei de varsta sa, acesta s-a apucat fitness, in speranta ca va capata mai multa forta.

Extrem de perseverent, tanarul nu s-a lasat invins de niciun obstacol si a continua sa faca sport, ajungand acum sa aiba un fizic de invidiat.

Intre timp, acesta si-a luat si o diploma de antrenor si ii ajuta si pe altii sa ajunga ca el.

Cu toate acestea, multi il acuza, pe retelele de socializare, ca nu putea ajunge sa aibe un corp atat de definit fara sa foloseasca substante ilegale, adica steroizi anabolizanti sau hormoni sintetici.

Josef refuza insa sa ii bage in seama pe contestatari si spune ca sportul i-a schimbat viata. Marea lui dorinta este sa devina un model de fitness celebru, asa cum sunt Greg Plitt sau Lazar Angelov.

FOTO: FACEBOOK

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT