Avocatii lui Bear Grylls someaza o companie de cutite sa-si schimbe denumirea. Cum se numea

Autor: Sport.ro
Sambata 09 August 2014, 17:00

	Avocatii lui Bear Grylls someaza o companie de cutite sa-si schimbe denumirea. Cum se numea

Cunoscut in intreaga lume pentru show-ul de supravietuire 'Man vs Wild', Bear Grylls nu vrea ca altcinev asa profite de faima sa.

Bear Grylls si-a pus avocatii sa someze o companie de cutite fondata in urma cu 2 ani sa-si schimba denumirea si orice facea referire la 'bear' - inclusiv logo-ul trebuie modificat! Compania se numeste 'Bear Blades' si are sediul din Marea Britanie.

"Suntem foarte dezamagiti - incercam sa facem o afacere, mai mult ca hobby decat afacere de fapt, si apoi cineva fara fata vine si ne impune sa ne schimbam denumirea. El ar trebui sa fie un cercetas care sa incurajeze activitatile in natura. Acum incercam sa ne rebranduim pentru ca nu avem energia si inclinatia sa luptam" a declarat Owen Senior, fondatorul companiei care a vandut mai putin de 100 de cutite in acest an.

Avocatii lui Bear Grylls sustin ca logo-ul este foarte similar cu al clientului lor: "Desi clientul nostru este constient de impactul pe care il va avea asupra afacerii dumneavoastra, fiind un aplicant pentru o marca inregistrat, veti aprecia cum isi evalueaza clientul nostru numele si importanta prezervarii acestui nume. Daca veti fi de acord cu cererea noastra, clientul nostru este dispus sa negocieze o perioada de tranzitie pentru a facilitata schimbarea acestui nume" i-au transmis avocatii lui Bear Grylls fondatorului Bear Blades.

Primele 60.000 de doze de vaccin Johnson&Johnson au ajuns în România
BRAT
Modifică setările cookies