"Aveam bani de nu puteam sa-i numar! Stii cum stateau dolarii in teancuri?!" Aroganta URIASA a Anamariei Prodan! Cati bani avea la Revolutie

Autor: Sport.ro
Vineri 05 Aprilie 2019, 14:42

	"Aveam bani de nu puteam sa-i numar! Stii cum stateau dolarii in teancuri?!" Aroganta URIASA a Anamariei Prodan! Cati bani avea la Revolutie

Anamaria Prodan spune ca a dus mereu o viata de lux.

Prodan povesteste ca nici inainte de Revolutie nu putea sa numere toti banii pe care-i avea familia ei. Artista de muzica populara Ionela Prodan, mama Anamariei, venea cu sacose pline de dolari de la concertele din strainatate, spune agenta.

"Fara numar aveam! Fara numar. Nu stiu cati bani aveam. Stii cum venea mama de la concerte, de prin deplasari? Cu sacosa plina de suluri, banii facuti rulouri! Habar n-am cati erau, dar mereu am avut o viata de genul asta. Avem multi bani, dar si cheltuim foarte mult. Avem o singura viata. Asta le-am zis si copiilor, ca pot sa aiba orice atunci cand vor asta. Vorbeam si cu Reghe ca toti cei 4 copii ai nostri trebuie sa aiba tot ce vor acum, nu mai tarziu", a spus Anamaria Prodan la Antena 1.


VEZI SI:

**"Urmatorul pas ar trebui sa fie Barcelona!" Marin, cel mai tare transfer din ultimul deceniu

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies