Virale

Au tras cu ARTIFICII de Anul Nou si le-a venit NOTA DE PLATA! E greu de imaginat ce a picat inapoi din cer

Intrarea in anul 2021 a lasat o imagine incredibila in centrul Romei ca urmare a dispozitivelor explozive folosite de Revelion.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Ianuarie 2021, 11:22
Data actualizarii: Sambata 02 Ianuarie 2021, 11:28

Fotografiile devenite virale au determinat grupurile care se ocupa de protectia animalelor sa vorbeasca despre un adevarat "masacru". Intr-adevar, dupa cum se poate vedea, locuitorii din capitala Italiei s-au trezit cu sute de pasari moarte, majoritatea porumbei, ucise in urma artificiilor utilizate de oameni ca manifestare de bucurie la trecerea dintre ani.

Organizatia Internatională pentru Protectia Animalelor (OIPA) a solicitat la randul ei masuri dure de interzicere pe viitor a acestor dispozitive, ilustrand cu felul in care aratau strazile Romei in zorii zilei de 1 ianuarie. "Consecintele teribile ale artificiilor. Pasari moarte", au notat cei de la OIPA.

De asemenea, specialistii sustin ca zburatoarele respective nu trebuie sa fie lovite direct pentru a avea de suferit, zgomotul produs de artificii fiind de-ajuns pentru a le "speria" indeajuns de tare incat sa se loveasca intre ele sau sa se izbeasca fatal de alte corpuri solide.

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies