Mos Craciun incredibil Virale

Asta e spiritul Craciunului! "SECRET SANTA" a lovit din nou, pe NEASTEPTATE. Cadourile sunt INCREDIBILE

O persoana misterioasa din statul american Idaho ofera in fiecare an cadouri de Craciun uluitoare persoanelor nevoiase.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Decembrie 2020, 10:23
Data actualizarii: Joi 24 Decembrie 2020, 10:26

In ziua in care vine Mos Craciun, initiativa americanului deghizat in celebrul termen "Secret Santa" a impresionat opinia publica de peste Ocean si a fost impartasita apoi pe retelele de socializare. Localnicii cunosc deja generozitatea persoanei anonime care in ultimii ani a investit sute de mii de euro pentru a aduce putina bucurie in randul celor care sunt greu incercati de viata.

In acest an, unul dintre pretioasele cadouri s-a oprit in parcarea unui magazin fast-food, acolo unde lucreaza cu norma intreaga Diana Boldman (65 de ani). Pentru ca a aflat de dificultatile cu care se confrunta femeia (sotul ei, Cameron, e o persoana cu dizabilitati, iar ambii si-au luat un job part-time in care livreaza ziare cu masina personala, in fiecare dimineata), "Secret Santa" n-a mai stat pe ganduri.

Mai intai, Diana Boldman a fost surprinsa cu 5.000 de dolari in bonuri de combustibil, dar si cu 1.000 de delari "cash", insa asta n-a fost tot, pentru ca elfii lui Mos Craciun i-au mai adus Dianei o masina nou-nouta, un Hyundai Tucson cu care sa-si faca de-acum inainte livrarile. Emotionata pana la lacrimi, americanca a avut probleme cu deschiderea noii sale masini. "Cheile sunt mai destepte decat mine", a spus ea in fata camerelor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies