Asta e cea mai CIUDATA casa din lume. Costa o AVERE, dar e IMPOSIBIL sa stai in ea. Detaliul care ii pune pe FUGA pe clienti

Asta e cea mai CIUDATA casa din lume. Costa o AVERE, dar e IMPOSIBIL sa stai in ea. Detaliul care ii pune pe FUGA pe clienti

O agentie imobiliara din SUA vinde o proprietate care are inauntru o inchisoare in miniatura.

Anuntul companiei de vanzari si inchirieri Realtor vorbeste despre o casa din Vermont de 200 de metri patrati, cu 4 dormitoare, 2 bai, tavane inalte si o curte frumoasa, la pretul de 149.000 de dolari.

Pana aici nimic senzational, doar ca atasat de respectiva locuinta se afla si un mini-penitenciar cu 7 celule in toata regula (cu bare, cu sisteme de inchidere etc.) care sperie probabil orice potential cumparator.

Explicatia sta in faptul ca respectiva proprietate este una foarte veche, fiind construita in 1880 si folosita la vremea respectiva pe post de inchisoare, partea locuibila apartinandu-i de fapt temnicerului, cel angajat sa se ocupe de paza puscariasilor. 

Pentru a-si atrage totusi clientii, agentia imobiliara a precizat ca locuinta a fost renovata de mai multe ori de-a lungul anilor, un detaliu care contrasteaza insa evident cu rugina care a pus stapanire pe celulele inchisorii.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 12.000 de persoane, vaccinate împotriva Covid-19 în ultimele 24h. 51 de reacții adverse minore
BRAT

Modifică setările cookies