Asasinul care a omorat 250 de oameni pentru Pablo Escobar, arestat ieri in Columbia! Cum arata celebrul "Popeye"

Autor: Sport.ro
Luni 28 Mai 2018, 10:21

	Asasinul care a omorat 250 de oameni pentru Pablo Escobar, arestat ieri in Columbia! Cum arata celebrul "Popeye"

Columbianul a fost asasinul numarul 1 al lui Escobar.

O actiune de amploare a dus ieri la capturarea celebrului asasin al lui Pablo Escobar, care e cunoscut sub porecla de Popeye. Acesta a fost seful asasinilor fostului traficant de droguri si a omorat peste 250 de oameni si a ordonat uciderea a inca 3000 conform anchetei.

Acesta a stat la inchisoare din 1992 pana in 2014 insa a fost eliberat si a devenit instant o vedeta in Columbia dupa lansarea serialelor ce ii portretizeaza viata lui Escobar.

Popeye nu a renuntat insa la vechile metehne desi a facut multi bani din interviurile pe care le-a dat pentru tot felul de publicatii. El Tiempo noteaza ca Popeye a fost arestat pentru santaj, dupa ce acesta a incercat sa obtina sume mari de bani de la fostii colaboratori ai lui Escobar din anii 80.

Acestia erau amenintati ca va da presei informatii despre legaturile lor cu Escobar si cu traficul de droguri in speranta ca va obtine sume mari de bani si chiar case si terenuri ce i-au apartinut fostului traficant.

Popeye a fost arestat si pus sub acuzare, iar la actiune au participat zeci de politisti dar si forte militare! Acesta a fost transportat la sectie cu un camion blindat pentru a evita posibilitatea sa devina tinta unor tentative de asasinat.

Sursa: El Tiempo

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies