Virale

Asa arata masina de 70.000 de euro a Simonei Halep! N-o sa ghicesti niciodata unde s-a dus cu ea la Constanta! SUPER FOTO 

Simona Halep a devenit azi profesoara de sport!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Iunie 2014, 10:48
Data actualizarii: Vineri 13 Iunie 2014, 12:51

Simona Halep s-a prezentat azi la Universitatea Ovidius din Constanta, acolo unde a primit o Diploma de Excelenta si o medalie din partea Recotorului. Simona Halep a primit si statutul de Cadru Didactic Asociat, iar din cand in cand va merge in vizita la Universitate pentru a superviza activitatile de acolo. Rectorul i-a propus Simonei si un job de profesoara full time, dar la finalul carierei din tenis.

"Sunt emotionata, e un moment foarte frumos pentru mine. Mi-am dorit sa fiu aici la facultate, sa o termin si sa raman aici pe viitor. Ma bucur sa fiu alaturi de constanteni, este ceva deosebit. O sa pun aceste diplome si medalii in vitrina mea cu trofee de suflet.

Nu stiu ce imi rezerva viata, dar imi doresc sa revin aici ca si cadru didactic dupa ce renunt la tenis. Este una din dorintele mele. dar nu stim ce ne rezerva viata, mai am multe lucruri de realizat. Imi doresc sa castig un turneu de Mare Slem, am fost aproape acum, dar mi-a scapat printre degete as putea spune", a declarat Simona Halep.

 

 

 

Simona Halep a vorbit si despre alte planuri din viata personala. "Vreau sa progresez la mai multe capitole, dar nu este usor. Vreau sa vorbesc mai bine engleza, sa ma simt mai relaxata cand dau interviuri pentru ca sunt foarte emotionata chiar si acum, sa progresez si pe alte planuri personale, dar pe care le tin dar pentru mine in acest moment", a spus finalista de la Roland Garros.


Simona Halep va pleca de la Constanta dupa cateva zile de pauza. Are turneu in Olanda inaintea turneului de la Wimbledon, pe care vrea sa-l castige. In Olanda e favorita numarul 1. Anul trecut a castigat acolo. "Nu merg la plaja in Constanta, saptamana viitoare am turneu, va trebui sa ma pregatesc ca sa fiu apta. Nu mai stau mult in Constanta, o sa plec.

Este un an dificil, dar si frumos. Am avut realizari mari pana acum, sper sa am si de acum incolo. Sunt foarte bucuroasa daca voi deveni cetatean de onoare al orasului Constanta", si-a incheiat Simona discursul.

Simona Halep a venit la eveniment la volanul noii sale masini, un Range Rover Evoque Sport de 70.000 de euro! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!