Aparitie INCREDIBILA a lui Salam! Nimeni nu se astepta la asta! Cu cine petrece pana dimineata. FOTO

Aparitie INCREDIBILA a lui Salam! Nimeni nu se astepta la asta! Cu cine petrece pana dimineata. FOTO

Fetele de aur de la handbal petrec in continuare. Au fost invitate de Negoita la Rin Grand Hotel. 

Jucatoarele de la nationala U18 au devenit campioane mondiale si i-au facut pe romani sa spere intr-o noua generatie de aur pentru sportul romanesc.

Fetele au fost premiate cu cate 5000 de euro pentru performantele lor, iar acum au mers la Ionut Negoita pentru a primit felicitarile dinamovistilor. Ele s-au intalnit cu antrenorul Flavius Stoican, dar si cu fotbalistii Stefan Barboianu, Constantin Grecu si Catalin Samoila.

Nu fotbalistii le-au impresionat pe fete ci cantaretul de manele Florin Salam. Sonia Vasiliu a facut o poza cu el si a postat-o pe Facebook. "Cu cine petrecem in seara asta?", a scris ea.


"Felicitari, campioanelor! Formati o echipa superba, o generatie de exceptie! Suntem mandri de voi! Sunt convins ca in spatele acestei performante sta foarte multa munca si m-a impresionat puterea de lupta pe care ati demonstrat-o la aceasta varsta. Nu am vazut in viata mea atata determinare! Aceasta performanta reprezinta un exemplu pentru toate sporturile de echipa din Romania!", a fost mesajul transmis de antrenorul Flavius Stoican la Rin. 

Jucatoarele din nationala de handbal isi cheltuie deja prima de victorie. Au mers azi in mall.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies