Anunt INCREDIBIL facut de Becali de la inchisoare: "O sa-mi cheltui toata averea pentru asta" Decizia luata de patronul Stelei 

Anunt INCREDIBIL facut de Becali de la inchisoare: "O sa-mi cheltui toata averea pentru asta" Decizia luata de patronul Stelei 

Becali e negat informatiile potrivit carora ii promisese o suma imensa de bani lui Stefan Hrusca sa ii cante de sarbatori, cand va fi eliberat din inchisoare. 

"N-am vorbit in viata mea cu Hrusca. Nici nu-l cunosc. Cum sa-l aduc sa-mi cante mie daca nu am vorbit in viata mea cu el? Si nici nu-l stiu! Si nici telefonul lui nu-l stiu. Cum sa dai la muzica banii pe care ti-i da Dumnezeu? Pentru a se intelege bine lucrurile, spun asa: niciodata in viata mea, din banii ce mi-i va da Dumnezeu, nu voi mai da un leu la muzica. In viata vietilor mele, banii pe care mi-i da Dumnezeu nu ii mai dau la muzica! Cum sa dai la muzica banii pe care ti-i da Dumnezeu? Mi-ar face placere sa-l aud pe Hrusca, dar nu sa platesc", a declarat el, pentru Ziarul Ring.

In plin scandal cu Armata pentru sigla Stelei, Becali anunta ca isi va cheltui banii doar pe biserici."Voi face numai biserici si numai binefaceri Deci, sa se inteleaga. Banii ce Dumnezeu mi-i da ii voi folosi numai cu dreapta masura. Eu banii ce mi-i va da Dumnezeu am sa-i folosesc numai ca sa ma imbogatesc in Hristos. Nu o sa-i mai folosesc pentru bogatii pe pamant. Pe mine nu ma mai intereseaza bogatiile pe pamant. Pe mine ma intereseaza sa ma imbogatesc in Hristos Dumnezeu. Iar bogatia in Dumnezeu nu este sa faci, pe pamant, distractie si sa platesti muzica. Cu banii ce Dumnezeu mi-i da voi face numai biserici si numai binefaceri. Si numai ma voi imbogati in Hristos cu toti banii. Si-i voi intorce lui, inapoi lui Hristos!", a adaugat el.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Curtea de Justiție a UE: Decizia de instituire a MCV are caracter obligatoriu pentru România
BRAT
Modifică setările cookies