anamaria prodan Anamaria Prodan-Reghecampf Laurentiu Reghecampf Neftci Baku Virale

GALERIE FOTO Anamaria Prodan, revoltată de pensia alimentară stabilită lui Reghecampf: „E tragi-comic!” Cât va plăti antrenorul 

Tribunalul Ilfov a a hotărât că Laurențiu Reghecampf (46 ani) nu trebuie să plătească o treime din salariu pentru pensia alimentară. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 09:09
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 10:10

Anul 2022 a fost încărcat pentru Laurențiu Reghecampf (46 ani). Antrenorul a revenit în România, la Universitatea Craiova, a traversat o perioadă dificlă alături de echipa din Bănie, iar când totul părea că s-a reglat, Mihai Rotaru a renunțat la serviciile sale. 

Pe lângă problemele din carieră, Reghecampf s-a confruntat și cu un divorț mediatizat. Anamaria Prodan (49 ani) l-a acuzat că a fost infidel și că și-a neglijat copilul comun, Laurențiu Reghecampf Jr. (13 ani).

În această speță, antrenorul a depus un apel la Tribunalul Ilfov, care a fost acceptat, prin care să nu plătească o treime din salariu, la Neftchi Baku câștigând 40.000 de euro lunar, ci doar 2.000 de euro pe lună. Iar această decizie definitivă a înfuriat-o pe fosta sa soție. 

Anamaria Prodan: „Va ajunge rău în tot ce face!” 

„Cere judecătorilor să stabilească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. OK, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2 000 euro? E tragi-comic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!”, a spus Anamaria Prodan pentru libertarea.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!