Amenda COLOSALA primita de Madonna! Guvernul din Rusia nu a iertat-o pe 'REGINA' muzicii pop: "Am fost amendata pentru ca am sustinut asta"

Amenda COLOSALA primita de Madonna! Guvernul din Rusia nu a iertat-o pe 'REGINA' muzicii pop: "Am fost amendata pentru ca am sustinut asta"

Regina muzicii pop a primit o amenda uriasa dupa un discurs sustinut in timpul unui concert.

Nu toate tarile accepta comunitatea LGBT. Maddona a fost amendata de catre guvernul rus dupa ca a tinut un discurs de sustinere pentru persoanele gay.

In urma cu 8 ani, starul American a sustinut un concert in Sankt Petersburg. Ea s-a oprit din cantat pentru a vorbi despre drepturile cumunitatii LGBTQ+.

"Vrem sa luptam pentru dreptul nostru de a fi liberi. Noi putem face diferenta, noi putem schimba lumea, noi avem puterea. Nu trebuie s-o facem cu violenta, trebuie s-o facem cu dragoste. In centrul non-violentei, sta principiul iubirii.Comunitatea gay si oamenii gay din intreaga lume, cu totii trebuie sa aibă aceleasi drepturi. Aveti dreptul de a fi tratati cu respect, cu toleranta, compasiune si dragoste. Sunteti cu mine?", a spus cantareata in timpul concertului.

Oamenii de la concert au fost impresionati si au aplaudat minute in sir.

Chiar daca a trecut mult timp de atunci, artista nu a uitat si a postat un videoclip pe Instagram cu discursul, iar in descrierea clipului a recunoscut ca nu a platit amenda niciodata.

"Am tinut acest discurs la un concert din Sankt Petersburg in urma cu opt ani. Am fost amendată cu 1 milion de dolari de Guvern pentru ca am sustinut comunitatea gay. Nu am platit niciodata", a fost descrierea videoclip-ului postat de ea.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies