"Am o gena a inselatului in familie!" Cum arata femeia care a facut sex cu mai mult de 100 de barbati insurati

"Am o gena a inselatului in familie!" Cum arata femeia care a facut sex cu mai mult de 100 de barbati insurati

Sotiile tradate nu-i vor binele!

Gweneth Lee (47 de ani) a avut relatii intime cu mai mult de 100 de barbati insurati. Gweneth si-a facut un serviciu din a fi amanta si spune ca gena tradarii vine din familie.

Doua treimi dintre femile care isi insala partenerii au mame care au facut-o la randul lor. O treime dintre fetele infidele au simtit ca tradarile mamelor le-au dat 'permisiunea' pentru a face acelasi lucru. Sunt date prezentate de un studiu recent publicat in Marea Britanie. Aceeasi logica se aplica in cazul barbatilor cu tati infideli, insa intr-o proportie mai mica.

Studiul sugereaza ca exista o 'gena a tradarii' care ii face pe copiii partenerilor infideli mai expusi sa repete practica imorala.

Gwenet isi alege partenerii in principal de pe site-urile de dating.

"Tradarea e in familia mea. Vad si la partenerii mei acelasi lucru, majoritatea au parinti care s-au inselat la randul lor. De exemplu, unul dintre iubitii mei mi-a zis ca parintii lui aveau o relatie deschisa. Au ramas casatoriti, dar se vedeau si cu alte persoane. Tipul e casatorit. Mi-a spus ca nu-i poate fi fidel sotiei cand isi aminteste de cata distractie aveau parte parintii lui", a spus Gweneth pentru Daily Star.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția oficială a autorităților după tragedia de la Victor Babeș. ”Toți vinovații trebuie să răspundă”
BRAT
Modifică setările cookies