Lucia Javorcekova Ciclism Virale

Ai merge cu ea in Turul Frantei? Fotomodelul care s-a lasat de ciclism pentru a innebuni barbatii

De origine slovaca, Lucia Javorcekova (30 de ani) e un model de talie internationala care a avut inspiratia sa aleaga aceasta profesie in dauna unei cariere sportive, ea cochetand in tinerete cu ciclismul de performanta.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Mai 2020, 16:17
Data actualizarii: Sambata 30 Mai 2020, 16:20

E de-ajuns sa privesti ultimele fotografii postate de Julia pe contul de Instagram pentru a intelege ca vorbim despre o adevarata ”bomba sexy”. 

  • Ai merge cu ea in Turul Frantei? Fotomodelul care s-a lasat de ciclism pentru a innebuni barbatii

Total lipsita de inhibitii, Javorcekova si-a provocat fanii la o sesiune de poze ”fierbinti” facute in spatele masinii sale personale. Evident, mult mai interesant decat posteriorul masinii a fost ”spatele” Juliei, accesorizat cu o pereche de bikini negri care cu greu pot fi deslusiti.

Trecutul Juliei e unul extrem de interesant, de vreme ce slovaca a facut sport de performanta intr-o disciplina mai putin mediatizata, cel putin la noi. Astfel, inainte de a se apuca in mod serios de modelling, Javorcekova a practicat ciclismul si putin a lipsit s-o vedem pe la marile competitii. Pasiunea pentru mersul pe bicicleta nu i-a disparut insa, ea urmarind cu atentie marile curse, in frunte cu Turul Frantei, acolo unde il sustine frenetic pe conationalul Peter Sagan, de trei ori campion mondial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!