Adevarul incredibil despre viata amoroasa a lui El Chapo! Cate neveste a avut, de fapt, in acelasi timp: "Avea cate o zi pentru fiecare dintre ele"

Autor: Sport.ro
Joi 29 Noiembrie 2018, 10:17

	Adevarul incredibil despre viata amoroasa a lui El Chapo! Cate neveste a avut, de fapt, in acelasi timp: "Avea cate o zi pentru fiecare dintre ele"

Procesul lui Joaquin "El Chapo" Guzman de la New York evidentiaza detalii incredibile despre viata temutului lider al cartelului Sinaloa.

Un nou termen al procesului temutului traficant Joaquin "El Chapo" Guzman a avut loc la New York. Procurorii l-au adus in fata juratilor pe Miguel Angel Martinez, fost "locotenent" al liderului cartelului Sinaloa. Martinez a acceptat sa depuna marturie impotriva lui El Chapo, el afirmand ca a fost de nu mai putin de 4 ori victima unor tentative de asasinat.

"El Chapo m-a vrut eliminat de patru ori", a spus Martinez in fata juratilor si a judecatorului.

Dezvaluiri incredibile despre viata privata a lui El Chapo

Miguel Angel Martinez a vorbit in instanta si despre viata privata a traficantului. El a povestit cu lux de amanunte cum traficantul calatorea in intreaga lume sub identitati false si avea parte de vacante luxoase. El Chapo avea chiar si o viza falsa pentru intrarea in SUA, 4 avioane personale si zeci de masini.

El Chapo, casatorit de un deceniu cu Emma Coronel Aispuro, cu care are doua fetite, ar fi avut, de fapt, 5 neveste in acelasi timp.

"Ducea o viata foarte scumpa, cheltuia o multime de bani. Avand in vedere ca avea 5 sotii, trebuia sa le plateasca pe toate. Plus ca trebuia sa le dea bani tuturor apropiatilor", a spus Miguel Angel Martinez.

Reacția oficială a autorităților după tragedia de la Victor Babeș. ”Toți vinovații trebuie să răspundă”
BRAT
Modifică setările cookies