Virale

Acest rinocer este pazit de soldati inarmati 24 de ore din 24, 7 zile din 7! N-ai sa ghicesti cati mai traiesc pe pamant: FOTO

Trei soldati au cel mai ciudat job din lume. Trebuie sa pazeasca 24/7 un rinocer.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Octombrie 2012, 10:36
Data actualizarii: Joi 25 Octombrie 2012, 11:28

Rinocerul alb nordic este una dintre cele 5 specii de rinoceri care mai exista pe Pamant. Sunt atat de rari incat sunt paziti 24/7. Cei care incearca sa salveze aceasta specie spun ca in anul 2000 existau numai 4 exemplare pe toata planeta.

Ei au fost transportati din Gradina Zoologica Dvur Kralove (Cehia) catre Kenya, iar acum traiesc in libertate. Nu au insa o viata normala. Rinocerii albi nordici sunt in permanenta paziti de soldati, pentru a nu fi omorati de catre vanatorii de trofee sau alte animale.

Gradina Zoologica Dvur Kralove din Cehia este singura din lume care a reusit sa imperecheze aceasta specie, dupa ce au fost lasati in mediul lor natural. In 2000 s-a nascut un exemplar insa cehii nu au vrut sa-i mai primeasca inapoi.

Dupa anul 2000, rinocerii albi nordici au inceput sa se inmulteasca, iar studiile aratau ca sunt aproximativ 36 de exemplare. Acum mai exista doar 7 astfel de exemplare.

Citeste si: VIDEO BIZARII roboti SF cu care Pentagonul vrea sa APERE SUA

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies