Virale

A parasit-o dupa 20 de ani, desi e una dintre cele mai sexy femei din Statele Unite! Milionarul care a scapat din mana o BIJUTERIE

Larsa Pippen (45 de ani) e una dintre vedetele din showbiz-ul american, prietena buna cu surorile Kardashian si fosta sotie a unuia dintre cei mai valorosi baschetbalisti din toate timpurile.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2020, 14:29
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2020, 15:00

Daca n-ar fi existat un anume Scottie Pippen, probabil ca Michael Jordan n-ar mai fi ajuns la statutul de megastar al sportului, in general, si al baschetului din NBA, in special.

In viata privata, fostul ”locotenent” al lui Jordan la echipa Chicago Bulls a fost casatorit de doua ori, ultima data cu Larisa, o casnicie care a durat aproape doua decenii, incheindu-se dramatic in 2018.
 

  • A parasit-o dupa 20 de ani, desi e una dintre cele mai sexy femei din Statele Unite! Milionarul care a scapat din mana o BIJUTERIE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How’s your weekend going?

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

Desi au impreuna patru copii, Scottie si Larsa au luat-o pe cai separate, lasand in urma multe regrete si intrebari despre motivele despartirii. La felul in care arata fosta sa sotie, e greu de inteles de ce n-a reusit Pippen s-o aprecieze la adevarata valoare.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Find someone who’ll put u first!! ????

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

Dupa mult timp, cateva cuvinte scrise pe Instagram de Larsa Pippen au starnit o adevarata furtuna in spatiul virtual. ”Gaseste pe cineva care sa te puna pe primul loc”, a precizat americanca, fiind elocventa trimiterea spre experienta neplacuta din viata personala. Astfel, cei care au vazut postarea au declansat o avalansa de comentarii. ”Pacat ca tu nu l-ai pus pe Scottie pe primul loc”, a atacat unul dintre contestatarii Larsei. Aceasta din urma n-a ramas datoare si a replicat: ”Serios? Am facut totul pentru el, efectiv totul”, afirmatie care adanceste misterul rupturii dintre Scottie Pippen si marea sa iubire.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cherish the day

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

Modifică setările cookies