A luptat in prima linie si a fost premiata cu varf si indesat. Ce-a trebuit sa faca o asistenta timp de o saptamana, in singuratate

A luptat in prima linie si a fost premiata cu varf si indesat. Ce-a trebuit sa faca o asistenta timp de o saptamana, in singuratate

Organizatorii Festivalului de Film de la Goteborg a organizat un concurs inedit in randul cinefililor.

Cum aglomeratia si petrecerile cu care era obisnuit evenimentul sunt imposibil de realizat acum, suedezii s-au adaptat si au creat  conceptul de "cinema izolat". Astfel, festivalul programat in perioada 29 ianuarie - 8 februarie a acordat un premiu neobisnuit, castigatorul fiind trimis timp de o saptamana pe insula stancoasa Hammeskar din apropierea capitalei Goteborg.

Marea invingatoare a fost Lisa Enroth, o asistenta medicala care s-a aflat in prima line a luptei anti-Covid in tara nordica. Drept rasplata, ea a stat timp de 7 zile pe insula respectiva, singura obligatie fiind de a urmari productiile cinematografice ale festivalului, adica aproximativ 30 de filme. 

Izolarea a fost completa, in sensul ca  Lisa n-a avut acces acces la telefon sau la internet si a trebuit sa-si gateasca singura mancarea pusa la dispozitie. De asemenea, pentru a impartasi experienta fanilor din intreaga lume, a tinut un videoblog despre experienta traita.

Citeste si:Covidasistenta
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies