A inceput RAZBOIUL pentru MOSTENIRE in familia Maradona. Sora lui Diego iese la atac. Acuzatii grave

A inceput RAZBOIUL pentru MOSTENIRE in familia Maradona. Sora lui Diego iese la atac. Acuzatii grave

Sora lui Diego Armando Maradona a facut declaratii dure la adresa Dalmei si Gianninei, fiicele fostului fotbalist decedat la 60 de ani.

Pe langa ancheta autoritatilor privind cauzele mortii lui Maradona, atentia opiniei publice din Argentina e indreptata si spre razboiul declansat intre rudele cele mai apropiate ale legendarului fotbalist.

Astfel, intr-o posibila incercare de a-si aroga drepturile de mostenire, uan dintre surorile lui Diego, Ana, le-a criticat la scena deschisa pe Dalma si Giannina, primii doi copii ai lui Maradona, mai exact fiicele provenite din singura casnicie a argentinianului, cu Claudia Villafane.

"Intrebati-le cand au venit ultima data sa-l vada! Eu nu le-am vazut niciodata. Niciodata!", a insistat Ana Maradona in cadrul unei emisiuni televizate. "Diego a fost abandonat de fiicele sale. Noi n-avem nimic cu ele, ele au ceva cu noi si nu stiu de ce", a completat Ana.

"Nu accept speculațiile. Nimeni nu a trăit cu banii lui Diego, nimeni. A fost foarte generos, da, a fost generos, uneori ne-a ajutat, ne-a dat ceva, dar nimic mai mult. Nu am trăit pe umerii lui. Nu a fost niciodată așa. Prea mulți vorbesc în loc să tacă. Sper că durerea pe care o avem este respectată", a incheiat sora lui Maradona.

Citeste si:diego maradona
VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 28 ianuarie. 2.901 cazuri noi, 989 - numărul pacienților de la ATI
BRAT

Modifică setările cookies